Tietosuojaseloste

EU:n uutta tietosuoja-asetusta (GDPR) alettiin soveltaa toukokuussa 2018. Se vaikuttaa kaikkiin yrityksiin ja palveluihin, joissa käsitellään henkilötietoja. Tietosuojalaki tuo mukanaan velvollisuuksia, joita yritysten on noudatettava. Siksi tässä alla on selvitys siitä, miten me mm. keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietoja.

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö säätelee tapaa, jolla Kampaamo Hinni Oy kerää, käyttää, ylläpitää asiakkaiden tietoja. Kampaamo Hinni Oy vastaa verkkokaupan kautta ja asiakaskäyntien perustella saatujen henkilötietojen käsittelystä EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti. Kun asiakas asioi kanssamme, katsomme, että meillä on häneltä saatu suostumus kerätä ja käyttää häneltä saatuja tietoja, ellei asiakas toisin ilmoita. 

Henkilötiedot

Kampaamo Hinni Oy voi kerätä asiakkaiden henkilötietoja, kun asiakkaat tekevät tilauksen, tilaavat uutiskirjeen, käyttävät meidän palveluita, osallistuvat kilpailuun tai kampanjaan, vastaavat kyselyyn tai täyttävät lomakkeen. Asiakkailta voidaan kysyä nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sukupuoli, markkinointilupa.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Asiakkaiden henkilötietoja käytetään varauksen tekemiseen, maksun käsittelyyn, varausta koskevaan yhteydenpitoon, asiakaspalvelua varten ja palvelujen parantamiseksi, asiakkaille toimitettavien tuotteiden tai siihen liittyvien ongelmien ennakoimiseksi ja ratkaisemiseksi, asiakkaiden tilaamien uutiskirjeiden lähettämiseen sekä asiakastilastoja varten. Lisäksi tietoja voidaan käyttää markkinointikampanjan tarkoituksessa. Kampaamo Hinni Oy voi käyttää näitä tietoja myös tekniseen ja toiminnalliseen hallinnointiin sekä sivustomme ja verkkokaupan kehittämiseen ja käyttäjäkokemuksen mukauttamiseen. Lisäksi voimme käsitellä käyttäjätietoja lakiin tai määräyksiin perustuvien vaatimusten täyttämiseksi. Kampaamo Hinni Oy voi käyttää asiakkaiden henkilötietoja sivuston maksujen käsittelyn yhteydessä tapahtuvien petosten ehkäisemiseksi. Kampaamo Hinni Oy voi käsitellä asiakkaiden henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

Uutiskirjeet

Kampaamo Hinni Oy voi lähettää asiakkaille uutiskirjeitä, mikäli asiakas ei ole tätä kieltänyt tai uutiskirjettä peruuttanut. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tarjouksiamme, hän voi milloin tahansa tilata uutiskirjeemme. Uutiskirjeet voivat sisältää yritystä koskevia uutisia, päivityksiä, Kampaamo Hinnin tuotteita tai palveluja koskevia tietoja tai tarjouksia. Näitä sähköpostiviestejä voidaan mukauttaa asiakkaiden henkilötietojen, aiempien ostosten, palveluhistorian ja verkkosivustolla navigoinnin mukaisesti. Jos asiakas haluaa jossain vaiheessa lopettaa sähköpostiviestien tilaamisen, hän voi napsauttaa uutiskirjeessä lopussa olevaa tekstiä ”poistuaksesi sähköpostilistalta, klikkaa tästä”. Asiakas voi lopettaa uutiskirjeen tilauksen myös ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen lopetamme tilauksen manuaalisesti. Kysymyksiä, kommentteja ja/tai palautetta voi esittää asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tai puhelimitse. 

Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut

Kampaamo Hinni Oy lähettää asiakkaalle sähköpostia palvelutapahtuman jälkeen kysyäkseen palautetta palvelukokemuksestaan ja tämä on asiakkaalle vapaaehtoinen. Kampaamo Hinni Oy voi käyttää arvostelua markkinointiin ja tarjota täten muille asiakkaille tietoa asiakaskokemuksista ja palveluista. Kampaamo Hinni Oy voi käsitellä asiakkaan henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella. Kuitenkin asiakaspalautteen julkaisussa asiakkaan tiedoista selviää ainoastaan etunimi.

Evästeet ja vastaavat menetelmät

Edellä mainitun lisäksi voimme käyttää evästeitä tai vastaavia menetelmiä aina, kun asiakkaat käyttävät sivustojamme. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, joka tallentuu asiakkaan laitteeseen tämän vieraillessa sivustolla. On syytä huomata, että sivustomme käyttö ei välttämättä ole mahdollista hyväksymättä evästeiden käyttöä.

Sivusto käyttää seuraavia evästeitä:

  • Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet voivat tallentaa asiakkaan selaimen nimen, tietokoneen tyypin sekä teknisiä tietoja tavasta, jolla asiakas on yhteydessä sivustoomme, kuten käyttöjärjestelmän, käytetyt Internet-palveluntarjoajat sekä muita vastaavia tietoja. Näitä tietoja käytetään sivustollamme navigoinnin ja sivustomme käytön helpottamiseen teknisesti. Lisäksi toiminnallisia evästeitä voidaan käyttää tallentamaan henkilökohtaisia asetuksia, kuten kielen, tai muistamaan asiakkaan tilaustiedot seuraavia käyntikertoja varten, jos asiakas niin pyytää.

  • Analytics-evästeet

Lisäksi Sivustollamme käytetään Analytics-evästeitä, joita Google Analytics sijoittaa käyntimäärien mittaamiseksi ja asiakkaiden keskuudessa sivuston suosituimpien osien tunnistamiseksi. Näiden tietojen avulla voidaan toimittaa koonti- ja tilastotietoja sivustomme käytöstä ja kehittää sivustomme sisältöä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lisäksi sivustollamme käytetään Analytics-evästeitä mittaamaan sitä, miten asiakkaat ovat löytäneet sivustomme, jotta saamme tietoa sähköpostikampanjoiden, mainosten tai ulkopuolisten tahojen sivustoilla olevien AdWords-mainosten tehokkuudesta. Analytics-evästeet yhdistetään henkilötietoihin, joita tallennamme asiakkaista edellä kuvatulla tavalla, jotta voimme mukauttaa uutiskirjeitämme ja esittää mukautettuja mainoksia ulkopuolisten tahojen sivustoilla.

Google voi kuitenkin yhdistää näitä tietoja yleisiin tietoihin, joita sillä on asiakkaasta muiden palvelujensa kautta. Siksi Kampaamo Hinni Oy käyttää Google Analyticsia vain asiakkaan luvalla. Koska Kampaamo Hinni Oy ei voi vaikuttaa näihin palveluihin, pyydämme tutustumaan Googlen palvelutietoihin osoitteessa support.google.com/analytics/.

  • Mainosevästeet Facebookin ja ulkopuolisten tahojen sivustojen kautta

Sivustollamme käytetään lisäksi evästeitä mukautetun uutissyötteen ja mukautettujen mainosten esittämiseksi asiakkaan sivustokäyttäytymisen ja aiemman ostokäyttäytymisen perusteella, kun asiakas käy Facebookissa tai muilla ulkopuolisten tahojen sivustoilla. Käytämme evästeitä näihin tarkoituksiin vain, mikäli asiakas myöntää meille siihen luvan. Tämän jälkeen Kampaamo Hinni Oy:n mainoksia voi edelleen näkyä muilla sivustoilla ja asiakkaan sosiaalisen median uutissyötteissä, mutta palveluntarjoajamme tai me emme mukauta niitä. Kampaamo Hinni Oy:n tietosuoja- ja evästekäytäntö ei koske kyseisten verkkosivustojen käyttöä, ja suosittelemme asiakasta tutustumaan kyseisten verkkosivustojen tietosuoja- ja evästekäytäntöihin, mikäli hän kaipaa lisätietoja.

  • Sosiaalisen median evästeet

Asiakas voi jakaa sivustomme osia sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä, Facebookissa tai LinkedInissä. Nämä sosiaalisen median palvelut käyttävät evästeitä, jotta jakaminen olisi mahdollista. Kampaamo Hinni Oy:n tietosuoja- ja evästekäytäntö ei koske kyseisten verkkosivustojen käyttöä. Pyydämme tutustumaan kyseisten sosiaalisen median palvelujen tietosuojalausuntoihin, joissa on tietoja näiden evästeiden käytöstä (Facebook / Twitter / LinkedIn).

Evästeiden poistaminen

Evästeet eivät tallenna asiakkaiden sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai vastaavia tietoja, mutta yleensä ne käsittelevät asiakkaan IP-osoitteen. Jos asiakas ei halua, että hänen tietokoneeseensa tallentuu evästeitä, tai jos hän haluaa poistaa jo tallennettuja evästeitä, hän voi tehdä tarvittavat määritykset selaimen asetuksissa. Näiden asetusten muuttaminen vaihtelee selaimittain. Verkkosivustolla all about cookies on englanniksi selkeät toimintaohjeet tätä varten. On syytä huomata, että kun tallennetut evästeet on poistettu, sivusto on tämän jälkeen käytettävissä vasta, kun evästeet hyväksytään uudelleen.

Kuinka suojaamme asiakkaiden tiedot

Noudatamme asianmukaisia tietojen keräämistä, tallentamista ja käsittelyä koskevia käytäntöjä ja varotoimia, jotta voimme suojata sivustollemme tai sivustomme kautta tallennetut asiakkaan henkilötiedot, käyttäjätunnuksen, salasanan, tapahtumatiedot ja muut tiedot luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta.

Käytämme seuraavia varotoimia:

  • Fyysisen pääsyn suojaus
  • Kassakaappi arkistointia varten
  • Pääsyn suojaus salasanoilla/PIN-koodeilla
  • Suojaus avaimilla. 

Arkaluonteisten ja yksityisten tietojen vaihto sivuston ja sen asiakkaiden välillä tapahtuu SSL-suojatun tietoliikenneyhteyden kautta, ja tiedonsiirto on salattu ja suojattu digitaalisilla allekirjoituksilla. Vaikka Kampaamo Hinni Oy noudattaa huolellisuutta tarjotessaan suojattua tiedonsiirtoa asiakkaan laitteiden ja järjestelmiemme välillä, emme voi varmistaa emmekä taata minkään meille Internetin kautta siirrettyjen tietojen suojausta. Jos tietoomme tulee jokin suojausrikkomus, joka mahdollistaa luvattoman pääsyn asiakkaan henkilötietoihin, pyrimme tiedottamaan asiasta asiakkaille.

Asiakkaiden henkilötietojen jakaminen

Emme jaa tai vaihda asiakkaiden henkilötietoja muille tahoille. Voimme kuitenkin käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia apuna liiketoiminnassamme ja sivustomme ylläpitämisessä tai hallinnoimaan puolestamme toimintoja, kuten uutiskirjeiden tai kyselyjen lähettämistä. Kampaamo Hinni Oy saattaa antaa asiakkaiden henkilötietoja maksupalveluntarjoajan tai petoksenehkäisyntarjoajan käyttöön Kampaamo Hinni Oy:n sekä asiakkaan ja tämän etujen suojelemiseksi, sikäli kuin tämä on tarpeellista sivuston maksujen käsittelyn yhteydessä tapahtuvien petosten ehkäisemiseksi. Kampaamo Hinni Oy voi käsitellä asiakkaan henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

Ulkopuolisten tahojen verkkosivustot

Asiakkaat voivat havaita sivustollamme mainoksia tai muuta sisältöä, joka toimii linkkinä yhteistyökumppaniemme, toimittajiemme, mainostajiemme ja muiden ulkopuolisten tahojen sivustoille tai palveluihin. Emme valvo näillä sivustoilla näkyvää sisältöä tai linkkejä, emmekä vastaa sivustoomme tai sivustoltamme linkitettyjen sivustojen käytännöistä. Lisäksi nämä sivustot tai palvelut sisältöineen ja linkkeineen voivat muuttua jatkuvasti. Näillä sivustoilla ja palveluilla voi olla omat tietosuoja- ja asiakaspalvelukäytäntönsä. Selaaminen ja vuorovaikutus millä tahansa muulla verkkosivustolla, mukaan lukien verkkosivustot, joilla on linkki sivustoomme, tapahtuu kyseisen verkkosivuston omien ehtojen ja käytäntöjen mukaisesti.

Tähän tietosuoja- ja evästekäytäntöön tehtävät muutokset

Kampaamo Hinni Oy voi harkintansa mukaan päivittää tämän tietosuoja- ja evästekäytäntönsä milloin tahansa. Tällöin muutamme tämän sivun lopussa olevan päivityspäivämäärän. Kehotamme asiakkaita käymään usein tällä sivulla tutustumassa mahdollisiin muutoksiin, jotta he pysyvät ajan tasalla siitä, miten suojaamme keräämiämme henkilötietoja.

Ilmoitus- ja yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuoja- ja evästekäytännöstä tai sivuston käytännöistä, käytä seuraavia yhteystietoja:

Kampaamo Hinni Oy, Vesmannintie 6, 40800 Vaajakoski. 

kauppa@kampaamohinni.fi

Puhelinnumero: 0400 41 71 75. 

Tämä asiakirja päivitettiin huhtikuussa 2020. 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 24.4.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Kampaamo Hinni Oy
Vesmannintie 6
40800 Vaajakoski

0405255257
kauppa@kampaamohinni.fi
www.kampaamohinni.fi/
3097427-9

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu sekä verkkopankkimaksut, sekä lasku Collectorin kautta.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrailin ehdot (Paytrail Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7,40100 Jyväskylä) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt kampaamohinni yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme kauppa@kampaamohinnni.fi. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Kampaamo Hinni Oy
Vesmannintie 6
40800 Vaajakoski

0405255257
kauppa@kampaamohinni.fi
www.kampaamohinni.fi/
3097427-9

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Toimitusaika on noin. 3-4 arkipäivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Hygienia tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.